Webshops

Webshops laten ontwikkelen

Wat is een Webshop?
Een webshop is een complete online winkel oplossing waarbij u producten en/of diensten kunt verkopen. Een klant kan direct uw product bekijken en bestellen, waarbij de klant ook nog eens een keuze heeft hoe er betaald gaat worden.

Werkt het?
Webshops werken! Door het inzetten van een webshop vergroot u het bereik en klanten hebben de kans direct bij u te bestellen. Door de shop klant vriendelijk in te richten worden ook zaken zoals conversie beter. En wordt een webshop gekoppeld aan bijvoorbeeld Google Shopping dan is succes niet ver weg.

Maatwerk
Een webshop laten maken is maatwerk, samen met u maken we de keuze uit open source software of via een derde partij. Voor veel oplossingen is wat te zeggen. Bij een open source oplossing blijft u de baas over de dingen zoals SEO.

Beheer van een shop
Het opvoeren van producten, met name de SEO definities, kan veel werk zijn. Wij nemen al dit soort lastige en tijdrovende dingen uit uw handen. Vraag er naar, wij bedenken samen een oplossing!

Webshops prijzen
De prijs is afhankelijk van de wensen ten aanzien van functionaliteit en opties. Samen bepalen we het kader waarin de opdracht wordt uitgevoerd. U moet denken aan een minimaal bedrag van € 900,- exclusief BTW voor een webshop.