Adwords uitbesteden

Meer bezoekers, meer omzet!

Wat is het?
Adwords is de facto standaard voor online adverteren. Het is een platform voor het regelen van betaalde advertenties op de zoekmachine's van Google. Tegen betaling kunt u advertenties laten weergeven wanneer u dat wilt. Direct heeft u een groot bereik en resultaat.

Werkt het?
Zonder enige twijfel! Onze jarenlange ervaring geeft aan dat Adwords werkt. Indien goed gemanaged kunnen advertentie campagnes zeer winstgevend zijn. Een uitstekend middel om bijvoorbeeld gericht meer bezoekers te regelen voor uw webshop.

Adwords uitbesteden?
U kunt zelf aan de slag via Google Adwords. Echter er zijn veel voordelen aan het uitbesteden van het opzetten van een account met daarbij de campagnes. Ervaring en kennis zijn belangrijke pijlers voor een succesvolle campagne. U haalt zeer waarschijnlijk veel meer rendement, lees lagere kosten en meer opbrengst, als u een ervaren professional inhuurt. Wij zijn er om u te helpen! Zie onder onze pakketten en de prijzen die daarbij horen. U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen.

Adwords pakketten
Het goed inregelen Google campagnes met de juiste ROI (return on investment) is vaak lastig. Krijgt uw voldoende terug voor het gene wat u investeert? Wij helpen! Zie daarvoor hieronder onze pakketten.


Note: de pakketten zijn na 3 maanden direct opzegbaar.

Google Adwords voorbeeld
Hieronder ziet uw een voorbeeld van hoe Adwords eruit kan zien.