Webdesign

Uw eigen website

Wat is een website?
Een website is een HTML oplossing die de doelstellingen van en een overzicht van uw bedrijf kan weergeven, Klanten zoeken op het Internet en komen vaak als eerste op uw website uit. Het is daarom zaak een goede website te hebben die representatief overkomt.

Werkt het?
Websites zijn een must! Door het inzetten van een website zet u een medium in waarbij klanten die zoek zijn naar bepaalde producten of diensten direct op uw bedrijfspagina komen. Als het ware een online visitekaartje, die er goed moet uit zien natuurlijk.

Maatwerk
Een website laten maken is maatwerk, samen met u maken we de keuze uit open source software of via een derde partij. Voor veel oplossingen is wat te zeggen. Bij een open source oplossing blijft u de baas over de dingen zoals SEO. Verder kunt ervoor kiezen om wel of niet de content in eigen beheer te laten doen. Zo zijn er veel CMS oplossingen mogelijk.

Prijzen
De prijs is afhankelijk van de wensen ten aanzien van functionaliteit en opties. Samen bepalen we het kader waarin de opdracht wordt uitgevoerd. U moet denken aan een minimaal bedrag van € 900,- exclusief BTW voor een website.
Voorbeelden
Met regelmaat ontwikkelen wij websites en hebben daar voorbeelden van. Deze kunt u hieronder bekijken.


Zoekenopinternet.nl

Gottschalk.nl

Multibadge.nl

Naambadges-bestellen.nl

Kenteken-opvragen.nl

Afstand-berekenen.nl

Apkchecken.nl